Rechtermuisknop is uitgeschakeld op onze website...
logo

UWV – Werk in zicht

UWV - Werk in zicht

Erkend leerbedrijf UWV

UWV - Werk in zicht

Scholing of omscholing kan u misschien goed helpen. Want met scholing kunt u misschien een baan vinden die u leuk vindt en die past bij uw mogelijkheden. Uw arbeidsdeskundige bij UWV kan u adviseren. Overleg daarom voordat u aan een scholing, omscholing of opleiding begint.

Betaalt UWV mijn opleiding?

Is de scholing noodzakelijk om ander werk te vinden? Dan betaalt UWV uw opleiding. U moet er natuurlijk alles aan doen om de opleiding goed af te ronden.

Wilt u een opleiding volgen die niet noodzakelijk is om ander werk te vinden? Dan mag u de opleiding meestal toch volgen. U betaalt de opleiding dan wel zelf. Ook moet u volledig beschikbaar blijven voor werk, blijven solliciteren en passend werk accepteren dat u krijgt aangeboden.

Als u hulpmiddelen nodig heeft om een opleiding te kunnen volgen, kan UWV u daarbij in sommige gevallen (financieel) ondersteunen.

Sava- Verkeersregelaars is een door het UWV erkend scholingsbedrijf. Dat houd in dat wij een van de weinige organisaties zijn die door het UWV erkend zijn om opleidingen te verzorgen om mensen weer te helpen bij het terugkeren in het arbeidsproces. Uiteraard zijn onze opleidingen gericht op werkzaamheden als verkeersregelaar.

Wij werken zowel lokaal als landelijk voor het UWV. Informeer bij uw werkcoach naar uw mogelijkheden om via Sava-Verkeersregelaars een opleiding te volgen, of neem contact op met Sava-Verkeersregelaars.

Ook voor bedrijven die personeel via het UWV in dienst willen nemen kan bovenstaande informatie interessant zijn. In veel gevallen zal het UWV uw bedrijf tegenmoet komen in de scholingskosten. Uw personeel begint al met een voorsprong en uiteraard een door de Stichting verkeersregelaars Nederland erkende opleiding/certificaat.

Voor vragen over de samenwerking met het UWV Bel: 0592-201099 of verkeersregelaars@sava-assen.nl

Sava Verkeersregelaars B.V.

A.H.G. Fokkerstraat 38
9403 AP ASSEN
0592-201099
verkeersregelaars@sava-assen.nl

Meer informatie

Voor meer informatie neem contact op met 0592-201099
Contact