Rechtermuisknop is uitgeschakeld op onze website...
logo

Verkeersregelaars

Verkeersregelaars

Sava Assen

Verkeersregelaars van Sava Assen

Wij kunnen voor uw bijzondere transporten, festivals, wegwerkzaamheden en meerdere activiteiten/werkzaamheden u voorzien van ervaren beroepsverkeersregelaars.

Onze verkeersregelaars kunt u vinden door heel Nederland. Op het moment van schrijven zijn wij de grootste leverancier in Noord Nederland !

Doordat wij nauw samenwerken met het UWV kunnen wij mensen onder eigen dak gaan opleiden tot beroepsverkeersregelaar. Sinds kort zijn wij door het UWV uitgeroepen tot erkend leerbedrijf.

Sava Assen voldoet aan de SROI (social return on investment). Wij nemen gemotiveerde (geschoolde en ongeschoolde) uitkeringsgerechtigden in dienst en ondersteunen hen bij de re-integratie richting en op de arbeidsmarkt. Ons doel is om deze enthousiaste uitkeringsgerechtigden aan het werk te krijgen

Verschil tussen evenementenverkeersregelaar en beroepsverkeersregelaar

Sinds 2009 maakt de wet onderscheid tussen de beroepsverkeersregelaar en de evenementenverkeersregelaar. Een beroepsverkeersregelaar is opgeleid en bevoegd om zelfstandig het verkeer te regelen op verschillende locaties. Het werkterrein van een evenementenverkeersregelaar is een stuk meer afgebakend. Hij wijst bezoekers van een festival bijvoorbeeld naar hun parkeerplek, maar mag niet op eigen houtje op een kruispunt aanwijzingen geven.

Een verkeersregelaars heeft niet dezelfde bevoegdheden als een politieagent maar je bent wel verplicht de aanwijzingen op te volgen. Doe je dat niet, dan kan de verkeersregelaar aangifte doen wegens het negeren van zijn teken. Achteraf kun je alsnog een boete krijgen.

Kan ik ook verkeersregelaar worden ?

Ja. Om beroepsverkeersregelaar te worden volg je een meerdaagse opleiding die bestaat uit theorie- en praktijklessen. Het praktijkexamen leg je af onder toezicht van iemand van de politie. Op een kruispunt laat je zien of je in staat bent om het verkeer in goede banen te leiden. Zodra je geslaagd bent ga je naar huis met een getuigschrift met waarmerk van de politie. Dat dien je in bij de gemeente of het ministerie van Infrastructuur en Milieu waar je je aanstelling tot verkeersregelaar kunt aanvragen.

Evenementenverkeersregelaars leggen online een toets af.

Voor vragen over opleidingen of het aanvragen van offertes voor bovengenoemde zaken kunt u contact opnemen met 0592-201099 of verkeersregelaars@sava-assen.nl

Sava Verkeersregelaars B.V.

A.H.G. Fokkerstraat 38
9403 AP ASSEN
0592-201099
verkeersregelaars@sava-assen.nl

Sava Assen Detachering

Ons team

Stefan Anjema

Directeur

Stefan Anjema

Sjoerd Bartol

Manager Infra

Sjoerd Bartol

06-36464188

Meer informatie

Voor meer informatie neem contact op met 0592-201099
Contact