Rechtermuisknop is uitgeschakeld op onze website...
logo

Over Sava Assen

Over Sava Assen

'Je moet goed zijn voor de mensen die voor je werken.'

Van grote projecten tot kleine klussen

Wat Stefan Anjema in 2009 begon als zzp'er is inmiddels uitgegroeid tot een uitzendbureau met 6 vaste medewerkers. Gericht op de branches Grond/Weg/Waterbouw, bouw en verkeersmanagement levert Sava in Assen gekwalificeerd personeel voor alle afdelingen. "Van top of de bill projectleiders tot aan 'de handjes'; we leveren ervaren krachten voor alle disciplines", aldus Stefan.

Uitvoerders, werkvoorbereiders, stratenmakers, stukadoors, schilders, etc. : op het moment van schrijven bestaat Sava Assen uit 100+ uitzendkrachten en 50+ verkeersregelaars. Omdat er werving en selectie plaatsvindt voor alle disciplines kan een opdrachtgever een heel project bij Sava Assen neerleggen. Stefan Anjema:"Een klant kan met een gerust hart bij ons terecht. We willen graag ontzorgen. Zo zijn verkeersregelaars essentieel voor het begin van een project. Alles moet in goede banen geleid worden voordat er kan worden gebouwd. De verkeersregelaars maken dit mogelijk en ook deze mensen kunnen wij leveren.". Net als grote projecten zet het uitzendbureau zich voor kleine klussen volledig in en zorgt het voor de juiste mensen op de juiste plek.

Daarbij vindt Sava Assen belangrijk dat uitzendkrachten zich goed voelen. "Je moet goed zijn voor de mensen die voor je werken. Daarom zorgen wij voor de juiste werkkleding en voor een prettige werksfeer met een no-nonsense mentaliteit. Ook zet Sava Assen zich in voor een CAO voor verkeersregelaars. Die is er nog helemaal niet, maar een duidelijke arbeidsovereenkomst is erg belangrijk voor deze beroepsgroep.".

Stefan Anjema komt zelf uit de verkeerstechniek en is ooit begonnen als bordenplaatser. De andere zeven medewerkers bij Sava Assen komen ook uit de Grond-, Weg- en Waterbouw. "Ik heb er bewust voor gekozen om geen intercedenten aan te nemen, maar mensen uit de branche. Het zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundigen, die de taal van de aannemers goed verstaan. Daarin onderscheiden we ons van andere uitzendbureaus in deze branche."

Neem contact op met Sava Verkeersregelaars B.V.

Of kom gerust langs op ons kantoor: A.H.G. Fokkerstraat 38 - 9403 AP te Assen